Harmonogram

Moderator: um_lobez

Harmonogram

Postprzez kristof771 » 9 lip 2013, o 13:52

Witam.
Czy u nas musi być zawsze cos odwrotnie?
Mieszkam na ul Dubois czyli wg harmonogramu 2.rejon...(opakowaniowe odbiór 2. i 4.sroda lipca) i opakowania (żółty worek) powinien być odebrany w środę, a tu wracam dzisiaj z pracy (wtorek) i u osób które wystawiły to na cały tydzień, albo siedzą cały dzień w domu opakowania wywiezione-woreczki na wymianę puste wiszą na płotkach... super...tylko po co Harmonogram jakiś jak PUK odbiera kiedy chce... Chciałem wynosić worki w dniu odbioru z pomieszczenia, ale jak tak będzie to nigdy nie trafie...
kristof771

Re: Harmonogram

Postprzez um_lobez » 10 lip 2013, o 07:18

Proszę wystawiać worki zgodnie z harmonogramem. Z informacji uzyskanych w PUK Sp. z o.o. wynika, że dzisiaj ( środa) wywożone będą odpady opakowaniowe z rejonu drugiego, czyli również z ulicy Dubois.
um_lobez

Postprzez kristof771 » 10 lip 2013, o 18:12

o to teraz poczekam dwa tygodnie...bo rano pojechałem do pracy.
ok. myślę ze jakoś się unormuje z czasem...nauczymy się
dzięki pozdrawiam.
kristof771

Postprzez kam » 15 lip 2013, o 22:17

Proszę o wyjaśnienie różnicy w harmonogramach opublikowanych przez PUK Łobez i Gminę Łobez. I tak:
- PUK Łobez podaje: "Harmonogram wywozu odpadów komunalnych z terenu Gminy Łobez w lipcu 2013"
- Gmina Łobez zaś: "HARMONOGRAM odbioru odpadów komunalnych z terenu Gminy Łobez ( obowiązuje od 01-30 lipca 2013 r.)
Ponieważ lipiec br. ma pięć wtorków i śród brakuje w harmonogramach informacji czy ten piąty wtorek i piąta środa są dniami wywozowymi odpadów komunalnych?
I jeszcze jedno: czy zgodnie z rozdziałem XV p.8 załącznika nr 1 do umowy Gminy z PUK Łobez cyt. "Harmonogram obejmujący okres od dnia 1 lipca do dnia 30 czerwca 2013 r. powinien zostać opracowany i przedłożony zamawiającemu w terminie do dnia 15 lipca 2013 r." został taki harmonogram przedstawiony?

Pozdrawiam,
kam

Powrót do Odpady komunalne